AK PARTİ’Lİ ÜYELER ATATÜRK’Ü İSTEMEDİ

HomeGiresunAktüel

AK PARTİ’Lİ ÜYELER ATATÜRK’Ü İSTEMEDİ

Aksu mahallesinde TOKİ tarafından yapımı sürdürülen ve önümüzdeki yıl hizmete açılması beklenen stadyuma 'Atatürk Stadyumu' ismi verilmesi talepleri a

Elvan Işık Gezmiş, “Bir ilki başarmak istiyorum”…
ŞEYHLİ KÖYÜ KADINLARI GİRESUN MUTFAĞINI İSTANBUL’DA TANITACAK
GAZETECİ MEHMET EKİZOĞLU’NA VEFA

Aksu mahallesinde TOKİ tarafından yapımı sürdürülen ve önümüzdeki yıl hizmete açılması beklenen stadyuma ‘Atatürk Stadyumu’ ismi verilmesi talepleri artıyor. Atatürkçü Düşünce Derneği’nin gündeme getirmesinden sonra konu  Giresun İl Genel Meclisi’nde de görüşüldü. 

Meclisin CHP’li üyesi Ömer Cebeci, partisinin diğer üyelerinin de imzasıyla birlikte önerge vererek stadyuma Atatürk isminin verilmesini istedi. Cebeci önergesinde, Giresunluların Atatürk’ün aziz hatırasının yaşatılması için bu ismi istediklerini belirtti. Ancak önerge oylamada Ak Parti’ye mensup üyelerin oylarıyla ret edildi. Ömer Cebeci, önergesinin meclis başkanı Ahmet Şahin’in üyelere baskı yapması sonucunda ret edildiğini savunarak “Meclis başkanı tarafsızlık ilkesini kaybetmiştir” diye tepki gösterdi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0