Bir atanmayan öğretmen intiharı daha

HomeAnasayfa

Bir atanmayan öğretmen intiharı daha

Öğretmen açığı var, öğretmen de var ama ülkede liyakat yok. Bu yüzden eğitim ve en önemli sorunu olan öğretmen eksikliği giderek büyüyor. Sınavlarda

Eray Aktaş, çok sevdiği tiyatro sahnesinden alkışlarla ebediyete uğurlandı
YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN EŞ ZAMANLI GAZZE ÇAĞRISI
Giresun’da belediyenin önlemleri sayesinde kar sorun yaratmadı

Öğretmen açığı var, öğretmen de var ama ülkede liyakat yok. Bu yüzden eğitim ve en önemli sorunu olan öğretmen eksikliği giderek büyüyor. Sınavlarda elenenen öğretmenlerin direnme gücü kalmıyor.

Atanmayan öğretmenler dramına bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre, Yağlıdere’de yaşayan Öğretmen Emine Sarıaydın, okulunu bitirdiği halde atnmadı ve bu nedenle girdiği bunalım sonucunda hayatına son verdi. 
Sarıaydın’ın cenazesi Sınır köyü Sarıhasan Mahallesinde düzenlenen cenaze törenin ardından  *16 Mart Pazar günü* öğle namazı sonrasında aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi. 

Genç öğretmenin söümü büyük üzüntü yaratan ve sosyal medyada MEB’e yönelik tepkilere dönüştü. Alınan bilgilere göre Emine Sarıaydın’ın 2 puan eksik verildiği için görevine başlayamadığı öğrenidl. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: