ELEKTRİĞE MÜTHİŞ ZAM

HomeGiresun

ELEKTRİĞE MÜTHİŞ ZAM

EPDK'dan yapılan açıklamada, "Elektrik üretiminde oluşan maliyet artışları nedeni ile 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere nihai elek

SILA ŞENTÜRK CİNAYETİNDE İLK DURUŞMA
Arhavi’de heyelanda hayatını kaybedenler Bulancak’ta toprağa verildi
RABİA NAZ İÇİN TÜRKİYE ADALET NÖBETİ TUTTU

EPDK’dan yapılan açıklamada, “Elektrik üretiminde oluşan maliyet artışları nedeni ile 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere nihai elektrik satış fiyatlarında tüm abone grupları için yüzde 15 oranında artış yapılmıştır” ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: *Elektrik üretiminde oluşan maliyet artışları nedeni ile 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere nihai elektrik satış fiyatlarında tüm abone grupları için yüzde 15 oranında artış yapılmıştır.

Bu kapsamda, 1 Temmuz 2021 itibariyle mesken abonelerince 100 kilovatsaat elektrik enerjisi için vergi ve fonlar dâhil olmak üzere 91,56 Türk Lirası ödenecektir”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0