ERDOĞAN’IN GELİŞİ ÖNCESİ GİRESUN BARİYERLERLE KUŞATILDI

HomeGiresun

ERDOĞAN’IN GELİŞİ ÖNCESİ GİRESUN BARİYERLERLE KUŞATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumartesi günü başlayacak olan Giresun programı öncesinde tüm kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ve Ak Parti

ÇOTANAK ARENA BALONU DA MI SÖNDÜ?…
ŞEBİNLİ ÖĞRENCİLER PODYUMA ÇIKACAK
BÜLENT BEKTAŞOĞLU’DAN KADINLAR GÜNÜ DEĞERLENDİRMESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü başlayacak olan Giresun programı öncesinde tüm kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ve Ak Parti’nin 10 gündür sürdürdüğü yoğun hazırlıklar tamamlandı.

Milletvekili Cemal Öztürk’ün koordinasyonunda diğer milletvekillerinin de katıldığı çalışmalarla şehrin her tarafı Erdoğanlı dev posterler ve Ak Parti bayraklarıyla donatılırken, buna ziyarete 1 gün kala olağanüstü güvenlik önlemleri de eklendi. Giresun, Cumhurbaşkanının geçeceği güzergahlar çeşitli illerden gelen bariyerlerle adeta kuşatıldı. Halkın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokakların, Atatürk meydanının saatler öncesinden bariyerle kapatılması ve kontrollü geçiş noktaları oluşturulması tepkilere neden oldu. 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: