GİKÜSAD, İŞ İNSANI PETEKÇİ’ Yİ ANDI

HomeAktüel

GİKÜSAD, İŞ İNSANI PETEKÇİ’ Yİ ANDI

Giresun Kültür Sanat ve Turizm Derneği (GİKÜSAD) geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren İş İnsanı Aydın Petekçi için anma programı düzenledi.Avrupa’da u

TIĞLI’DAN AYTEKİN ŞENLİKOĞLU’NA ‘KUL HAKKI YEDİN’ SUÇLAMASI
Basının özgürlük dışında daha çok derdi var
KARAN AÇIKLADI…FINDIK FİYATINI 1,5 LİRA DÜŞÜREN KİMLER?

Giresun Kültür Sanat ve Turizm Derneği (GİKÜSAD) geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren İş İnsanı Aydın Petekçi için anma programı düzenledi.Avrupa’da uzun yıllar Giresun Dernek Başkanlığı ve Giresun Federasyonu yöneticiliği yapan Petekçi’ yi anma programına GİKÜSAD Başkanı İbrahim İlyasoğlu, Başkan Vekili Ayşe Karaçam, yöneticiler, Petekçi’ nin babası Dursun Petekçi, kardeşi Şahin Petekçi, akrabaları ve konuklar katıldı.
Proğramla ilgili bilgi veren Dernek Başkanı İlyasoğlu,” Çok sevdiğimiz arkadaşımız Aydın Petekçi, Giresun için önemli bir değerdi.Kendisi iyiliksever bir insandı. Çok yönlü yardım faaliyetlerine katılım sağlamaktan mutluluk duyardı.Anma proğramımızda Giresun aşığı Aydın Bey ile ilgili anılarımızı tazeleyerek rahmetle yad ettik.Vefa proğramımız, İlahiyatçı Eğitimci Hocamız Davut Tozlu’ nun, yasin okuyarak, dua ettirmesiyle son buldu.Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: