BAKAN DERYA YANIK’IN GİRESUN GÜNDEMİNDE KADIN CİNAYETLERİ YOKTU

HomeGiresun

BAKAN DERYA YANIK’IN GİRESUN GÜNDEMİNDE KADIN CİNAYETLERİ YOKTU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Giresun’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirirdi. Yanık, Vali, milletvekilleri, belediye başkanı ve Ak Parti

THY Ordu-Giresun havaalanı müdürlüğünü Trabzon’a uçurdu
KAYMAKAM BAŞINDAN VURULMUŞ OLARAK BULUNDU
GİRESUN ZİRAAT ODASI’NDA BİR DEVRİN SONU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Giresun’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirirdi. Yanık, Vali, milletvekilleri, belediye başkanı ve Ak Parti’nin programlarına katılarak adete şov yaptı. Ancak Bakan Yanık’ın son dönemde kısa aralıklarla şiddet sonucunda hayatını kaybeden kadınlar yoktu.

Derya Yanık Türkiye’nin konuştuğu ve gündem yaratarak tepkilere neden olan Aralık,Şubar ve Nisan aylarında meydan gelen kadın cinayetlerinin yaşandığı Giresun’da gün ve gece boyu programlara katıldı. Ancak kadın Bakan’ın artan kadına yönelik şiddet, cinsel saldırı ve kadın cinayetlerinin yoğun olarak yaşandığı Giresun’da bu konuda sessiz kalması yadırgandı.  

Bakan Derya Yanık, Görele’de sokak ortasında erkek arkadaşı tarafından katledilen 35 yaşındaki Hülya Alaca, Giresun Erikliman mahallesinde evinde sözlüsü tarafından bıçaklanarak öldürülen 16 yaşındaki SIla Şentürk ve geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşının barışma teklifini kabul etmediği için evinin girişinde tabancayla vurularak öldürülen 27 yaşındaki İrem Kostakoğlu’nun ailelerini ziyaret etmediği gibi bu cinayetlere ilişkin tek bir laf etmedi, bakanlığının önlemeye yönelik yaptığı çalışmalara değinmedi. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0