Bir köpeği bacağından sürükleyerek Karadeniz Sahil Yolu’nda geçen araçların önüne atan 1956 doğumlu B.U adlı kişi, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, Asay
Bir köpeği bacağından sürükleyerek Karadeniz Sahil Yolu’nda geçen araçların önüne atan 1956 doğumlu B.U adlı kişi, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda yakalandı.
Bu konuda Giresun Valiliği’nden yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi: ” emniyet görevlileri tarafından yakalanan şahsa kamera görüntüleri gösterildiğinde, görüntüdeki kişinin kendisi olduğunu teşhis etmiş ancak köpeğin kendisini takip ettiğini, bu esnada yoldan geçen bir arabanın çarptığını, ondan sonra onu alıp kenara koyduğunu, sözlü olarak olay anında alkollü olduğunu beyan etmiştir.
Köpeğin sahibi Ahmet Sarıaydın adlı şahsın müracaatı sağlanırken, şüpheli hakkında ‘mala zarar verme ve 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na muhalefetten’ işlem yapılarak, mevcutlu olarak adliyeye sevk işlem yapılarak, mevcutlu olarak adliyeye sevk edilmiş olup, adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir”
COMMENTS