GİRESUN ÜNİVERSİTESİ'NDE KAYITLAR BAŞLADI . REKTÖR ATTAR, SABAH SAATLERİNDE ÖĞRENCİLER VE VELİLERİN HEYECANINA KAYIT MERKEZİNDE ORTAK OLDU Giresu
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ’NDE KAYITLAR BAŞLADI . REKTÖR ATTAR, SABAH SAATLERİNDE ÖĞRENCİLER VE VELİLERİN HEYECANINA KAYIT MERKEZİNDE ORTAK OLDU
Giresun Üniversitesi 2013-2014 Akademik Yılı öğrenci yerleştirme kayıtları, Gazi Paşa yerleşkesinde oluşturulan kayıt merkezinde başladı.
5 bin 200 yeni kayıtla üniversitenin öğrenci sayısının 30 bini bulacağı belirtildi.
“EVLATLARINIZ BİZE EMANET
Üniversite Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, sabahın erken saatlerinde merkeze gelerek kayıt yaptıran öğrenciler ve velileriyle görüştü, görevlileri ziyaret ederek bilgi aldı. Velilere “evlatlarınız bize emanettir, gözünüz arkada kalmasın” diyen Attar, öğrencilerle de tek ilgilendi.
GRÜ Rekörü Attar, burada yaptığı açıklamada, Giresun Üniversitesi’nin tercih edilen bir üniversite olduğunu söyledi ve “ ek kontenjanlar ve uluslararası öğrencilerle birlikte yaklaşık 8 bin yeni öğrencimiz kayıt yaptıracak. Yeni kayıtlarla birlikte Üniversitemizin öğrenci sayısı 30 binleri bulacaktır. Giresun Üniversitesi olarak, Giresun’a katkımız artarak devam etmektedir” diye konuştu.
REKTÖR ATTAR: “DAMLADAN DERYAYA, HALAYDAN HORONA PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Attar şunları söyledi: “Üniversitemizi daha çok ülkemizin doğu illerinden, İstanbul ve Ankara’dan gelen öğrencilerin tercih ettiğini görüyoruz. Bu da Giresun’un ve Üniversitemizin bir başarısıdır. Ve bunun farkında olarak doğuyla bölgemizin daha da kaynaşması için bu yıl, “Damladan deryaya, halaydan horona” projemizi hayata geçireceğiz.
Üniversitemiz huzurlu ve güvenli bir üniversitedir. Bu zamana kadar Üniversite içinde farklılıklar nedeni ile hiçbir olayın ya da olumsuzluğun yaşanmaması bunun göstergesidir. Umuyorum bundan sonra da bu böyle devam edecektir. Biz bir aileyiz. Buraya okumaya gelen tüm çocuklarımız bizim çocuklarımızdır. Biz artık onların ailesiyiz. Ailelerin gözü arkada kalmasın”.
Aygün Attar, “İlk adımda dost eli” projesini yürüterek öğrencilere yardımcı olan Giresun Emniyet Müdürlüğü’ne de teşekkür etti.
REKTÖRÜ TV’DE İZLEYİP BEĞENEN ANNE,KIZININ GRÜ’YÜ TERCİH ETMESİNİ İSTEMİŞ
Kayıt merkezinde Öğrenci velilerinden Gülizar Bulut Attar’la tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dele getirerek, “Ben Rektör hocayı bir televizyon kanalında izledim, çok sevdim ve çocuğumun bu üniversiteyi tercih yapmasını istedim” dedi.
Rektörü ise; Bulut’un ilgisinden çok memnun kaldığını ve öğrencisinin üniversitemizi tercih etmesine sevindiğini, bu tür olayların kendisini daha da mutlu ederek motive ettiğini söyledi.
HABERİN VİDEOSU’NUN LİNKİNİ TIKLAYIN:
http://www.giresun28haber.com/giresun-universitesi-2013-2014-kayitlari-basladi.html
COMMENTS