GiresunSpor

Nahid Yamak alacağını senetle tahsil etmiş

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Giresunspor’da kulüp başkanı Emin Eltuğral ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda biraraya geldi. Giresunspor Tesisleri’ndeki toplantıda  konuşan Ertuğral, kulübün transfer tahtasının açılabilmesi için ödenmesi gereken borç tutarının 250 milyon lira olduğunu söyledi.

Kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik koşullara uygun hareket ederek alacaklı oyunculularla pazarlıklara başlayacaklarını belirten Eltuğral, “Transfer tahtası bugünden yarına halledileceğimiz bir konu değil fakat anlaşabildiğimiz her futbolcu ile mahsuplaşıp, sonunda Giresunspor’un transfer yasağını kaldırmayı hedefliyoruz” dedi.

NAHİD YAMAK’IN “600 BİN EURO ALACAĞIM VAR” AÇIKLAMASINA YALANLAMA

Giresunspor Başkanı Emin Eltuğral, İş İnsanı Aykut Gezmiş’in son açıklamalarına ve Nahid Yamak’ın O’na verdiği cevaplara değinmedi. Basın mensuplarının bu yöndeki sorularını “polemiklerin parçası olmayacağız” diye cevap veren Ertuğral, kulübün hesaplarının herkese açık olduğunu da ifade ederek, şu anda mali denetimlerin sürdüğünü, mahkemeye intikal etmiş konuların da olduğunu söyledi ve “Biz kimseyi korumayacağız. Ne gerekiyorsa o yapılacak” dedi.  Gezmiş’in Nahid Yamak yönetiminin özellikle bağış paralarını kulübe harcamadıklarını ve kendi alacaklarını tahsil ettiklerini iddiaları sorulan Ertuğral, “Bağışlar Giresun Valiliği denetiminde toplandı. Bunun hepsinin kayıtları var” diye konuştu.  

“Giresunspor sevdasıyla gelenler, giderlerken alacaklarını alıp gidiyor. Alacakları nedeniyle Giresunspor’u mahkemeye verebiliyor” diyen Ertuğral, Nahit Yamak’ın 600 bin Euro alacağı olduğu şeklindeki sözlerini yalanladı. Emin Ertuğral, “İddia ettiği gibi 600 bin euro alacağı yok. Alacağı 8.5 milyon TL. Bununla ilgili olarak bana kongre günü senet aldığını söyledi, alacağını senetle almış, ben de tamam dedim. Bu arada geçen sezonun devre arası kamp parası da maalesef ödenmemiş.”dedi.

BASINDAN DESTEK İSTEDİ

Eltuğral; “Giresunsporumuzun Giresun’un her köşesinde, her ilçesinde, her noktasında ilgi duyulması gerektiği noktasında zedelenen güvenin tekrar geri kazanılması için atılması gereken tüm adımların hepsini atacağız. Takımımızın camiamız ile taraftarımız ile yaşadığı kırgınlıkları, küslükleri ortadan kaldıracağız. Bu noktada en büyük görevlerden biri siz değerli basın mensuplarına düşüyor. Bunları birlikte gidereceğiz. Tüm Giresun ve Giresunsporluları bir noktaya getirecek kamuoyudur. Kamuoyunu oluşturan yapılardan biri de siz değerli basın mensuplarısınız. Hep birlikte çaba harcayacağız ve sizlerle sürekli istişare içinde olacağız. Herkesin ortak paydası ve ortak değeri Giresunspor. Camia olarak hep birlikte bu gerçeğe göre hareket edeceğiz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir