Giresun

Fuat Köse uyardı: İsraf, yandaşa peşkeş yok…

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun halkına 31 Mart Yerel Seçimlerinde vaat ettiği projeler ve kent genelinde gerçekleştirilecek çalışmalarla başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile toplantı düzenledi.

Toplantıda, Köse’nin seçim öncesi verdiği sözler üzerinde durulurken, kent genelinde yapılacak projelerin önceliklendirilmesi ve uygulanma takvimi ele alındı.

Başkan Köse, belediyenin mali durumunu ve tasarruf tedbirlerini dikkate alarak halkın beklentilerine uygun bir şekilde hayata geçirilmesi için gereken tüm çalışmaların titizlikle yürütüleceğini ve Giresun halkına en iyi şekilde hizmet vereceklerini vurguladı. Birim müdürlerinden de yaptığı çalışmalar hakkında brifing alan Başkan Köse toplantıya dair yaptığı açıklamada, “Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizle kentimizin önceliklerini ve projelerimizi değerlendirdiğimiz rutin toplantımızı gerçekleştirdik. Giresunlu hemşehrilerimizin bize emaneti olan bu makamda, şehrimize hizmet etmeye, yeni kazanımlar sağlamaya ve halkımızın parasını israf etmeden, yandaşa peşkeş çekmeden, doğrudan halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Özverili çalışmaları için tüm değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte Giresun’umuzu daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir