Giresun

Necmi Sıbıç’tan ‘herkesin başkanı olma’ hamlesi

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak’ta bulunan STK’lar ve siyasi partileri ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Sıbıç, “Bulancak’a hizmet adına tüm Bulancak’la birlikte yol yürüyeceğiz” dedi.

Ak Partiye de gitti

 Başkan Sıbıç sırasıyla; Bulancak Ticaret Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Çağlayan, Bulancak Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın,  AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, CHP Bulancak İlçe Başkanı Yakup Karakaya, ve İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanı Adem Türkmen’i ziyaret etti.

Başkan Sıbıç ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Ortak paydamız Bulancak. Bulancak için birlikte yürüyeceğiz. Bu anlamda toplumsal uzlaşı ve daha fazla Bulancak faydası için bu tür ziyaretlerimiz devam edecek. Değerli başkanlarımızla ilçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve yakında başlayacağımız projeler hakkında istişarelerde bulunarak bilgi paylaşımında bulunduk. Görüşmelerimizin ilçemizin kalkınmasında önemli bir rol oynadığını belirtmek isterim. Bu birliktelik, Bulancak’ımızı hep birlikte daha iyi bir geleceğe taşımak için atacağımız adımların temelini oluşturacaktır. Tüm başkanlarımıza nazik ev sahipliklerinden ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretlere Ak Partili meclis üyeleri de katıldı

Ziyaretlere; Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir, Ayşegül Erdoğan ve İdris Çiçek, Belediye Meclis Üyeleri Erhan Yüksekdağ, Rahman  Aybar, Şafak Şahin, Kahraman Anapa, Ali Yavuz, Şükran Oral, Belediye Yazı İşleri Müdürü Fatih Serdar Doğan, Özel Kalem Müdürü Ertuğrul Yıldız ve Halkla İlişkiler Birim Koordinatörü Özlem Turan eşlik ettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir