Giresun

Hüseyin Adanur’a veda

Giresun’un yetiştirdiği başarılı işadamlarından Hüseyin Adanur vefat etti. Adanur kalp ameliyatı sonrasında pıhtı atması sonucunda bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Hüseyin Adanur için Florya yeni camide cenaze töreni düzenlendi. Burada Adanur’un eşi, çocukları Serkan, Gökhan, kardeşi Aydın Adanur ve aile üyeleri taziyeleri kabul etti. Adanur, ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki kabristanlıkta toprağa verildi.

Cenaze törenine çok sayısa iş, siyaset ve sosyal yaşamın önemli,siyasi parti ve STK temsilcileri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Bahçeşehir Üniversitesi mütevelli heyeti başkanı Enver Yücel, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, eski milletvekili Gülizar Emecan, Zeytinburnu önceki belediye başkanlarından Adil Emecan, İBB Metro AŞ Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Koordinatörü  Bahçeşehir kurucu belediye başkanı Kemal Aydın,emekli emniyet müdürü Osman Öztürk, BAÜ öğretim görevlisi Erdal Çalış, Ömer Yücel, Orhan Tıraşoğlu, gazeteci Musa Ada ve daha pek isim de cenazeye katılanlar arasındaydı.

1958 Yağmurca köyü doğumlu olan Hüseyin Adanur, öğrenim hayatından sonra Serkan Etiket ve Matbacılık firmasını kurarak sektörde önemli bir yer edindi. Giresun derneklerinde, Giresunspor yönetiminde görev yapan Adanur, 2002 yılında siyasete atıldı ve ANAP’tan Giresun 1.sıra milletvekili adayı oldu. Ancak partisi barajı aşamadığı için seçilemedi.

Hüseyin Adanur’a Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir