Giresun

Necmi Sıbıç İstanbul’da projelerine destek arıyor

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, projelerine destek için İstanbul’da bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulundu. Sıbıç sırasıyla ; Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ve İBB Meclis Üyesi, Avcılar Meclis Grup Başkanı Ufuk İnan, Bulancak’ın kardeş belediyesi olan Bakırköy’ün Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Kemal Aydın ve İSKİ Koordinatörü İlyas Şahin’i makamlarında ziyaret ederek taleplerini iletti.

Bulancak Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ziyaretlerde belediyeler arası iş birliğini güçlendirecek ve her iki ilçenin de sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerinde durulduğu belirtildi

Necmi Sıbıç, ziyaretler sonrasında “İlçemizin geleceği adına büyük projelerin temelini atıyoruz. Kardeş belediyelerimizle birlikte yürüttüğümüz çalışmalarla Bulancak’ı daha modern, yaşanabilir ve güçlü bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Sıbıç “ayrıca kültürel ve sosyal projelerle kardeş belediyelere her zaman destek olacaklarını ve iş birliğini daha da pekiştireceklerini belirtti. Bu köprü ile Bulancak’ı Karadeniz’in işlek bir kültür ve turizm merkezi yapma kararlılığındayız” değerlendirmesinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir