Necmi Sıbıç’tan Atatürk’ün askeri teğmenlere destek, ihraç kararına kınama

HomeULUSALAnasayfa

Necmi Sıbıç’tan Atatürk’ün askeri teğmenlere destek, ihraç kararına kınama

Mezuniyet töreninde kılıçlarıyla geleneksek yemin metnini okuyarak Mustafa Kemal'in askerleriyiz sloganı attıkları için ordudan ihraç edilen teğmenl

Yeni Giresun Milli Eğitim Müdürü’nün ilk işi AKP İl Başkanı’na ziyaret
FUAT KÖSE’NİN BELEDİYEYE KAZANDIRDIĞI ARAÇLAR ATATÜRK MEYDANI’NA SIĞMADI
FKB Başkanı Lütfi Bayraktar rest çekti
Mezuniyet töreninde kılıçlarıyla geleneksek yemin metnini okuyarak Mustafa Kemal’in askerleriyiz sloganı attıkları için ordudan ihraç edilen teğmenlere Giresun’dan destek geldi. CHP’li Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, ihraç kararını “Tarihe kara bir leke daha sürülmüştür.” sözleriyle değerlendirdi.
Sıbıç konuyla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi: “
“Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” dedikleri için Türk Silahlı Kuvvetlerimizden ihraç edilen başarılı teğmenlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz.
Ordumuzun temeli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği ilke ve değerlere dayanır. Bu karar, sadece teğmenlerimizi değil, Kurtuluş Savaşı’ndan bugüne bağımsızlık ve demokrasi mücadelesi veren tüm kahramanlarımızı incitmiştir.
Haksızlık karşısında susmayacağız. Atatürk’ün askerleri yalnız değildir!
#MustafaKemal’inAskerleriyiz”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0