AKŞENER’E GİRESUN’DA YOĞUN İLGİ VARDI

HomeGiresunAktüel

AKŞENER’E GİRESUN’DA YOĞUN İLGİ VARDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 22 Ağustos’a meydana gelen sel afetinden en fazla zarar gören Dereli ve Doğankent llçelerini ziyaret etmek üze

Giresun Üniversitesi’nde 8 Mart programı
YENİ ASGARİ ÜCRET BELİRLENDİ
BURSA’DAKİ GİRESUNLULAR DEĞERLERİNİ UNUTMADI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 22 Ağustos’a meydana gelen sel afetinden en
fazla zarar gören Dereli ve Doğankent llçelerini ziyaret etmek üzere bir gurup milletvekili ve genel merkez yöneticisiyle birlikte Giresun’a geldi.
Karayoluyla otobüsle Giresun’a ve ardından da kalabalık bir partili gurubuyla Tirebolu’ya giden Akşener ve beraberindekiler 5 askerin şehit olduğu, bir iş makinesi operatörünün ise halen kayıp olduğu Tirebolu- Doğankent yolundaki afette çöken menfez alanında durarak çalışmaları incelediler.
Ardından Doğankent ilçesine hareket eden Akşaner ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Akşam saatlerinde Dereli’ye gelen Meral Akşener, burada ilçe başkanı İsmail Bektaşoğlu ve partililer tarafından karşılandıktan sonra esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.
“SALI GÜNÜ GURUPTA ANLATACAĞIM”
Giresun’a gelme nedenlerinden birinin, buraya dikkati çekmek olduğunu ve
Salı günü grup konuşmasında izlenimlerine yer vereceğini dile getiren Akşener, ” Ağabeylere, muhteremlere diyeceğim ki ‘Kardeşim bak burada böyle böyle durumlar var. Sağ olun, şunu yapmışsınız ama bunun yapılması gerekiyor. Dolayısıyla da bunu yapın.’ Hesaplı, kitaplı söylüyoruz. Bu dikkati çekildiği zaman bir kısım iş oluyor” dedi.
Bir vatandaş selden zarar gören evini Akşener’e anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Borç alarak inşa ettiği evini söktürmek zorunda kaldığını belirten vatandaş, “Ne yaptım ben? Bunda ne vardı? Düzeltilemez miydi sizce? Felaket bir durum. Evimin bütün malzemelerini çıkarttım. Yazık değil mi ya? Bu bir emekle oldu. Ben 1 lira, 1 lira, 25 kuruş 25 kuruş para kazanırken yaptım bu işi” sözleriyle serzenişte bulundu.AKŞENER: ÇAY FIRLATARAK OLMAZ, DİNLEYECEKSİN
Mağdur vatandaşın görüntülerini sosyal medya hesabından da paylaşan Akşener, “Vatandaşlarımız, zor şartlara rağmen çalışmaya, dişinden tırnağından arttırdıklarıyla yaşamaya çalışıyor, ama her seferinde mağdur ediliyorlar. Bekledikleri tek şey, dinlenilmek, anlaşılmak…” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çay dağıttığı Giresun mitingini de hatırlatan Akşener, “Öyle mitinglerde üzerilerine çay fırlatarak olmaz Sayın Erdoğan. Dinleyeceksin” ifadelerine yer verdi.
Yaşanan afet ve devamındaki inşa çalışmalarını halk ve esnaftan dinleyen Akşener, ardından Giresun’a geldi. Akşener, buradaki ziyaretlerinin ardından Giresun’dan ayrıldı.
Meral Akşener’in Giresun gezisine İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu, genel başkan yardımcıları Samsun Milletvekili Erhan Usta, Ünzile Yüksel, Burak Akbayrak da katıldı.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0