BAŞKAN KERİM AKSU’NUN BAYRAM MESAJI

HomeUfuk Kekül'ün Köşe Yazıları

BAŞKAN KERİM AKSU’NUN BAYRAM MESAJI

Değerli Hemşerilerim; Bayramlar; sevgi, saygı, kaynaşma ve dayanışma zamanıdır. Hüzünlerin mutluluğa dönüştüğü

GİRESUN’UN GURURU YEŞİLGİRESUN BELEDİYE
GİRESUN KALESİ KAR’DAN CENNET…
KERİM AKSU BRÜKSEL’DE…

Değerli Hemşerilerim;

Bayramlar; sevgi, saygı, kaynaşma ve dayanışma zamanıdır. Hüzünlerin mutluluğa dönüştüğü bayramlarda birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeliyiz.

Öncelikle Giresunlu hemşerilerimin dostları, akrabaları, aileleri, eş ve çocukları ile sağlık, mutluluk, huzur içersinde neşeli bir bayram geçirmesini diliyorum. Sağlık sorunları bulunan vatandaşlarımıza acil şifalar, iyi bayramlar dileklerimi iletiyorum.

Kurban Bayramının tüm dünyada barış rüzgarları estirmesini, çocukların savaş korkusuyla değil, sevgi dolu uyanmasını diliyorum.

Kurban Bayramının hepimize güzellikler getirmesi dileklerimle, tüm hemşerilerimin, çocukların, gençlerin, teyzelerin, amcaların, annelerin, babaların bayramını kutluyorum.

Saygılarımla;
Kerim AKSU
Giresun Belediye Başkan

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0