Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram’ın oğlu Hüseyin Bayram, Yeşim Usta ile hayatını birleştirdi. Palmiye Düğün Salonu’nda gerçekleşen dü
Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram’ın oğlu Hüseyin Bayram, Yeşim Usta ile hayatını birleştirdi.
Palmiye Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün nikah töreniyle başladı. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun gerçekleştirdiği nikahtan sonra çiftlerin evlilik cüzdanını nikah şahitleri arasında yer alan CHP önceki dönem milletvekili Bülent Bektaşoğlu takdim etti.
Genç çifti bu mutlu gününde siyaset, iş dünyası, STK temsilcileri ve gazeteciler yalnız bırakmadı. Hüseyin ve Yeşim Usta’yı aileleri Bekir Bayram, Zeynep Bayram, Havva ve İbrahim Usta’yı kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
COMMENTS