Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı, Trabzon Valiliği koordinesi
Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı, Trabzon Valiliği koordinesinde; Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Rize illerinin Valilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
![](http://www.giresun28haber.com/wp-content/uploads/2024/12/2024_334_00-400x267.jpeg)
Video konferans yöntemiyle yapılan toplantıya, Giresun’dan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, İl Emniyet Müdürü Tacettin Çelebi, Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Emre Meral ve İl Göç İdaresi Müdürü Enes Cellat katıldı.
Toplantıda, düzensiz göçle mücadele kapsamında bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar gözden geçirilirken, göç yönetiminin etkin bir şekilde sürdürülmesi için yapılacak faaliyetler ve alınacak tedbirler değerlendirildi. Ayrıca, bölge genelinde kurumlar arası iş birliğinin artırılması ve sahada yaşanan sorunların çözümüne yönelik öneriler ele alınarak istişare edildi.
Toplantının sonunda, katılımcılar arasında yapılan değerlendirmeler ile gelecekte yapılacak çalışmalar ve koordinasyon konuları ele alındı.
COMMENTS