Bulancak Huzur Toplantısı'nda vatandaşların günlük yaşamda karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri ve ghzur ortamının güçlendirilmesi için yapıl
Bulancak Huzur Toplantısı’nda vatandaşların günlük yaşamda karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri ve ghzur ortamının güçlendirilmesi için yapılacak çalışmaları değerlendirildi.
Toplantıya katılan Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ise “ Vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini dinleyerek, ilçemizin huzurunu ve güvenliğini daha da güçlendirmek adına yapılabilecek çalışmaları değerlendirdik. Bulancak’ta huzuru ve dayanışmayı büyütmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.
Bulancak Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi salonunda yapılan toplantıya, Giresun Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Özgür Özer, İl Emniyet Müdürü Hayrettin Çelebi, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Giresun ve Bulancak kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldılar.
COMMENTS