Giresun

CHP Genel Başkanı Özel’e Bulancak’ta damat karşılaması

Fındık Mitingi için Giresun’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Giresun Atatürk Meydanında yapılan mitingin ardından eşinin memleketi Bulancak’a geldi. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, partililer, halk ve belediye çalışanları tarafından halk oyunları ekibinin gösterisiyle karşılanan Özel, yapılacak ilk seçimde CHP’yi iktidara taşıyacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bulancak’ta yoğun ilgi. Özel meydanı dolduran kalabalık tarafından karşılandı ve adeta miting yaptı.

Seçim sürecinde ilçeye geleceği sözü veren Özel, “Biliyorsunuz eşimin babası Bulancaklı bu açıdan hem Giresun hem Bulancak önemli demiştik. Hem Giresun’da hem Bulancak’ta başardık. Bu başarıda il ve ilçe başkanlarımızın ve teşkilatlarımızın katkısı çoktur. Artık el birliği ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni genel seçimlerde de en iyi sonuca hep birlikte taşıyacağız” diye konuştu.

Özgür Özel, şunları söyledi: “Başı sıkışanı, dara düşeni, 130 liralık fındık parası ile geçinemeyeni, yoksulluk çekeni, 12 bin 500 lira emekli parası ile kira olsa kiraya yetmez, geçim olsa geçime yetmez, zorluk çekenleri, borcunu ödeyemeyen esnafları, hepinizi CHP’ye sahip çıkmaya çağırıyorum. 70’lerde Ecevit’in başbakanlığında nasıl Türkiye’deki işçilerin, köylülerin, mazlumların, mağdurların, yoksulların, esnafın yüzü güldüyse, yine yüzünüzü güldürmeye geliyoruz. Hepinizi birden iktidar yapmaya geliyoruz. Halkın iktidarını kurmaya geliyoruz” 

Konuşmasının ardından başkanlık makamına giden Özel, burada Necmi Sıbıç tarafından, “İkinci Memleketinize hoş geldiniz. Sizi burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” diye karşılandı. Sıbıç, fındık sepeti ve teşekkür plaketi takdim ederek, yerel seçimlerde Genel Başkanın sözünü aldığı çayını ikram etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir