DAVUTOĞLU TELEKONFERANSLA PARK AÇTI

HomeGiresun

DAVUTOĞLU TELEKONFERANSLA PARK AÇTI

Çevre Yatırımları ve Çevre Temizlik Araçları Dağıtım Töreni kapsamında Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası Genel Müdürlüğü'nce yaptırılan E

Bulancak Beledeyesi cenaze hizmetlerinin tümünü ücretsiz yaptı
AYTEKİN ŞENLİKOĞLU’NUN LOVE ERDOĞAN İLANI TARTIŞMA YARATTI
AFİLASYON MUAMMASI

Çevre Yatırımları ve Çevre Temizlik Araçları Dağıtım Töreni kapsamında Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce yaptırılan Eynesil Parkı,  Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun telekonferans yöntemi katıldığı törenle açıldı. Görüntüsü aralarında Bakan Nurettin Canikli’nin de bulunduğu bakanlarla  ekrana gelen Davuoğlu, “Bu tesisimiz tüm Giresun’a ve tüm Eynesilli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Güzel bir hizmet” dedi.

 

 

 

2014-1198-2.JPG2226.11.201422

 

Giresun Vali Vekili Bekir Ergörk verdiği bilgide , “Öncelikle Giresun ve Eynesil ilçemizden vatandaşlarımızın şevk ve muhabbetini iletmek istiyorum. Tesisimiz 6 bin 400 metrekare alanda 750 bin lira harcanarak hazırlanmıştır” diye konuştu.

Ardından protokol kurdela kesti.

Açılışa, Giresun Vali Vekili Bekir Ergörk, Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Çevre Bakanlığı ve İller Bankası bürokratları katıldı.