DİKKAT! ŞİDDETLİ FIRTINA VAR…

HomeGiresun

DİKKAT! ŞİDDETLİ FIRTINA VAR…

Doğu Karadeniz’de bu akşamdan başlayarak yarın öğle saatlerine kadar şiddetli rüzgar bekleniyor. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, rüzgârın; bat

GİRESUNLU KOMUTANA YAŞ TERFİSİ
AK PARTİ’DE 25 OCAK BEKLENİYOR
GAZETECİ NAMIK BALTAOĞLU, KADİFE’DEN SONRA BİR EŞEĞİ DAHA KURTARDI

Doğu Karadeniz’de bu akşamdan başlayarak yarın öğle saatlerine kadar şiddetli rüzgar bekleniyor. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, rüzgârın; batı ve kuzey batılı yönlerden etkisini artırarak 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/sa) olabileği tahmin ediliyor.

Giresun’da ise, Perşembe ve Cuma günleri beklenene Rüzgarın; kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli yer yer fırtına (40-70 Km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Yapılan açıklamada vatandaşlara,   ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları çağrısı yapıldı. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0