DİNAMİK DENETİM SÜRECİ BAŞLADI

HomeGiresun

DİNAMİK DENETİM SÜRECİ BAŞLADI

Giresun Enver Ünlü, Giresun İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) “Dinamik Denetim Süreci” ekipleri ile birlikte denetimlere katıldı. 4’er kişiden oluşan

NURETTİN KARAN FINDIK İÇİN NE İSTEDİ?
VALİ’DEN ‘SEÇİMDE TARAFSIZLIK’ GÜVENCESİ
ACARA BAŞBAKANI GİRESUN’DAYDI…

Giresun Enver Ünlü, Giresun İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) “Dinamik Denetim Süreci” ekipleri ile birlikte denetimlere katıldı.

4’er kişiden oluşan 27 ekip gün boyunca belirlenen alanlarda bilgilendirici ve bilinçlendirici denetim faaliyetlerinde bulunurlarken, 15 ilçemizde de ilçe kaymakamlarımızın koordinasyonunda oluşturulan denetim ekipleri tarafından uygulamalar yapıldı.

MASKE, MESAFE, TEMİZLİK TEMEL PRENSİPLERİ HATIRLATILDI

Ekipler kontrollü normalleşme döneminde Giresun’un “Çok Yüksek Riskli” en üst iller arasında yer alması nedeniyle, bu süreçte kurallara uymanın her zamankinden daha önemli olduğu yapılan denetimlerde vatandaşlara bir kez daha hatırlatılarak; maske, mesafe, temizlik temel prensipleri başta olmak üzere kurallara uymaları konusunda uyarılar yapıldı.

KAMERA KAYITLARINA GÖRE DE İŞLEM TESİS EDİLEBİLECEK

Alanda bizzat gerçekleştirilen “Dinamik Denetim” faaliyetlerinde kent güvenlik yönetim sistemleri ve kameralardan elde edilen görüntü kayıtlarından da azami şekilde istifade edilecek, kamera kayıtları incelenerek tedbirlere aykırı uygulamaların görüntülerden tespit edilmesi durumunda da yaptırım uygulanabilecek.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0