DOKAP DESTEKLİ GİR-MAR BELEDİYE MARKET PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

HomeAktüel

DOKAP DESTEKLİ GİR-MAR BELEDİYE MARKET PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen proje, Giresun Belediyesi Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında hazırlanan GİR

GİRESUN KADIN PLATFORMU ADD’DE TOPLANDI
Giresun CHP deprem bölgesi için seferber
CHP’Lİ KADINLAR ASKERLERE ANNE YEMEĞİ YOLLADI

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen proje, Giresun Belediyesi Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında hazırlanan GİRMAR Market Projesii Debboy mevkiindeki belediye binasının giriş katında uygulanmaya başlıyor. Kurulan market ile yerel üreticilerin ürünleri vatandaşların kolaylıkla ulaşabileceği bir alanda satışa sunulacak.
RAFLAR HAZIRLANDI

Proje Giresun’da sosyoekonomik yönden dezavantajlı grup mensubu olan kadınlar ve küçük ölçekli tarım ve gıda üreticilerini desteklemeyi ve şehir merkezindeki vatandaşların yerel ürün ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Üreticiler, belirlenen standartlarda ürettikleri ürünleri bu market üzerinden tüketicilere sunacak.

781.044 TL’si DOKA tarafından desteklenen projenin toplam bütçesi 1.164.000 TL olarak tamamlanması planlanıyor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0