GİRESUN GÜMRÜĞÜNÜN HAL-İ PÜRMELAL

HomeGiresun

GİRESUN GÜMRÜĞÜNÜN HAL-İ PÜRMELAL

Bir dönem bölgenin işlem kapasitesi itibarıyla en gözde gümrüklerinden Giresun Gümrüğü, neredeyse sinek avlıyor. Bunun nedeni de Giresun Limanı'nın iş

KARAİBRAHİMOĞLU: “GİRESUN’A YAKIŞAN BİR KÜLTÜR MERKEZİ İSTİYORUZ”
DOMUZ ÖLDÜRDÜ..
MİLLETVEKİLİ BÜLENT BEKTAŞOĞLU ADAY ADAYI…

Bir dönem bölgenin işlem kapasitesi itibarıyla en gözde gümrüklerinden Giresun Gümrüğü, neredeyse sinek avlıyor. Bunun nedeni de Giresun Limanı’nın işlevsizleştirerek kömür ve taş deposu, fuar, halı saha,gibi amaç dışında kullanılması.

Gümrük Müdürlüğü 2015 yılı Haziran ayı çalışma raporunda yer alan bilgilere göre, gümrükten; Haziran ayında 15.234.344,52 TL tutarında 58.372.226,27 kg malzeme ithalatı gerçekleştirilirken, 68.837.566,40 TL tutarında 15.889.049,50 kg malzeme ihracatı yapıldı.

2015 yılının Haziran ayında LPG (sıvılaştırılmış petrol gazı),kömür, mobilya, çocuk arabası ithal edilirken, iç fındık, fındık mamulleri, sıvı soda, elektrot, asansör ve aksamı ihraç edildi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0