GİRESUN GÜNLERİ RESMİ TÖRENLE AÇILDI

HomeAktüel

GİRESUN GÜNLERİ RESMİ TÖRENLE AÇILDI

18 Kasım’da başlayan 14. Giresun Günleri’nin açılış töreni Yenikapı’da fuar alanında gerçekleştirildi.; Açılışın ardından protokol konuşmalarından son

TURİZMDE HEDEFLER MASAYA YATIRILDI
TÜRKÇE OLİMPİYATLARINA ÖVGÜ
Giresun’dan iki firma ilk 500 içinde

18 Kasım’da başlayan 14. Giresun Günleri’nin açılış töreni Yenikapı’da fuar alanında gerçekleştirildi.; Açılışın ardından protokol konuşmalarından sonra plaket takdimi gerçekleştirildi ve stantlar gezildi. Giresun Günleri’nin ilk düzenleyicisi Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’a plaketi Giresun Federasyonu Genel Başkanı Muhterem Memiş tarafından verildi. 

 

Törene Vali Enver Ünlü, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Giresun Milletvekilleri Kadir Aydın, Sabri Öztürk, Necati Tığlı, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, protokol üyeleri, davetliler ve çok sayıda Giresunlu katıldı.
Bu sene ana teması “müzik” olan 14. Giresun Günleri; kültürel etkinlikleri, kurumsal ve yöresel stantları, yerel lezzetleri, halk oyunları ve konserleriyle 21 Kasım Pazar günü saat 20.30’a kadar misafirlerini ağırlayacak.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0