GİRESUN İÇİN ÇALIP, SÖYLEDİLER…

HomeGiresunULUSAL

GİRESUN İÇİN ÇALIP, SÖYLEDİLER…

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun isteğiyle  Belediye Konservatuarı tarafından hazırlanan “Giresun İçin Çal” müzik klibi Atatürk Meydanı’nda gös

GİRESUN’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI ŞİDDETİ PROTESTO ETTİ(Görüntülü Haber)
KEMAL KOÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
MUHARREM İNCE GİRESUN’A GELİYOR

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun isteğiyle  Belediye Konservatuarı tarafından hazırlanan “Giresun İçin Çal” müzik klibi Atatürk Meydanı’nda gösterime sunuldu.

Türkiye genelindeki Giresunlu ünlü sanatçıların da destek vermesiyle çekilen şarkı klipleri, Giresun Belediyesi’nin kuruluşunun 150. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Atatürk meydanına kurulan ekranlardan izlendi. Tamamı Giresunlu olan 128 sanatçı ve müzisyenin emek verdiği  il, ilçelerdeki tarih, turistik mekanlarda çekilen görüntülerinde yer aldığı klip izleyiciler tarafından büyük hayranlıkla izlendi.

Giresun İçin Çal müzik klibinin çekimlerini Kadircan Doğan, Grafik tasarım ve montajını Gökhan Demiray ve Bulut Tuncay, müzik düzenlemelerini ise Erman Baykan, Uğur Akar ve Mete Uğur Koçoğlu yaptı.

Klip ayrıca youtube üzerinden de yayınlandı.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0