GİRESUN’UN KORONAVİRÜS TABLOSU KORKUTTU

HomeGiresunGÜNCEL HABERLER

GİRESUN’UN KORONAVİRÜS TABLOSU KORKUTTU

Giresun’da 19 Eylül 2020 tarihine kadar test yapılan 43 bin 989 kişiden 4 bin 381 kişinin testi pozitif çıktı. Bugüne kadar 40 kişi hayatını kaybederk

SEÇMEN BİLGİ KAYITLARI MUHTARLIKLARDA…
GİRESUN’DA YAĞMUR VAR
AYSEL GÜNEYGÜL AKDAĞ VEFAT ETTİ

Giresun’da 19 Eylül 2020 tarihine kadar test yapılan 43 bin 989 kişiden 4 bin 381 kişinin testi pozitif çıktı. Bugüne kadar 40 kişi hayatını kaybederken, 3 bin 581 kişi iyileşerek sağlığına kavuştu.
Giresun’daki tabloyu İl Sağlık Müdürlüğü basına sızdırdı. Buna göre halen Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi covid-19 servisinde 68 hatsa yatarak tedavi edilirken, halen yoğun bakım servisinde 9’u entübe 14 hasta tedavi altında tutuluyor. Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan evlerinde ve diğer özel alanlarda izole edilen hasta sayısı ise 678.
Sadece 1 günde, 19 Eylül Cumartesi günü 779 kişiye covid-19 testi yapılırken, 79 kişinin testi pozitif çıktı.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0