GRÜ’DEN TİROİD KONFERANSI

HomeGiresun

GRÜ’DEN TİROİD KONFERANSI

Karadeniz Cerrahi Kongrelerinin ilki, “1. Karadeniz Cerrahi Günleri Toplantıları, Ekim 2018: Tiroid Hastalıkları, Güncel Tanı, Tedavi ve İzlem” konusu

MEHMET YILMAZ: “YAYLALARDA YIKIM DOĞRU, MOLOZ BIRAKMAK YANLIŞ”
Başkan Köse ve Öztürk Tarihi Kentler Birliği toplantısında
AKP HÜKÜMETİNDEN GİRESUN’A BARINAK YOK

Karadeniz Cerrahi Kongrelerinin ilki, “1. Karadeniz Cerrahi Günleri Toplantıları, Ekim 2018: Tiroid Hastalıkları, Güncel Tanı, Tedavi ve İzlem” konusuyla, Piraziz’de gerçekleşti. Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanlığı ve Karadeniz Cerrahi Derneği işbirliğinde düzenlenen bu ilk toplantıda, Tiroid hastalıkları ve tedavi metodları multidisipliner akademik bir ortamda; Giresun, Ordu, Rize, Trabzon, Samsun,  Çorum, Erzincan ve Bitlis’ten katılan akademisyenlerce tüm ayrıntılarıyla tartışıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan toplantı başkanı ve GRÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İlker Şengül, Tiroid hastalıklarının, Türkiye ve özellikle de endemik bir bölge olarak tanımlanan Giresun ve Karadeniz Bölgesi açısından, önemli sağlık sorunları oluşturmaya devam ettiğini belirtti.

Tüm gün süren ve dört oturumda gerçekleşen program, Karadeniz Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Serdar Türkyılmaz ve Kongre Başkanı Doç. Dr. İlker Şengül’ün kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0