Giresun Belediyesi tarafından Aksu Mahallesi’nde kurulan Hayvanat Bahçesi, vatandaşlar, özellikle de çocuklar tarafından y
Giresun Belediyesi tarafından Aksu Mahallesi’nde kurulan Hayvanat Bahçesi, vatandaşlar, özellikle de çocuklar tarafından yoğun ilgi görürken, ziyaretçi sayısını da her geçen gün arttırıyor.
Giresun Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nin gün geçtikçe yeni üyeleri de çoğalmaya başlıyor. Daha önce maymun ve midilli atının doğum yapmış olduğu hayvanat bahçesinde,2 cüce keçi doğum yaparak iki yavru dünyaya getirdiler. İki cüce keçinin bir biri ardına doğum yapmasının tamamen tesadüf olduğunu ifade eden yetkililer, yavru keçilerin hayvanat bahçesinin neşesi olduğunu söylediler.
Bir dişi, biri erkek olan yavru keçiler , ayrı bir bakım bölümünde tutuluyor. Anne keçilerle günün belli saatlerinde buluşturulan yavru keçiler, beslenmeleri tamamlandıktan sonra tekrar özel bölüme alınıyorlar.
COMMENTS