İSTANBUL SÖZLEŞMESİ, GİRESUNLU KADINLARIN KIRMIZI ÇİZGİSİ

HomeAktüel

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ, GİRESUNLU KADINLARIN KIRMIZI ÇİZGİSİ

Giresun Kadın Platformu üyeleri, İstanbul Sözleşmesi'nin merkezde olduğu bir gündemle toplanarak "1 Temmuz'a kadar değil, sözleşme uygulanana kadar mü

Ayça Kozluca’dan kadın cinayetlerine tepki
GİRESUNLU TANINMIŞ ECZACI KORONA KURBANI
GİRESUN KIZILAY’INDAN ETKİNLİK…

Giresun Kadın Platformu üyeleri, İstanbul Sözleşmesi’nin merkezde olduğu bir gündemle toplanarak “1 Temmuz’a kadar değil, sözleşme uygulanana kadar mücadelemiz sürecek” dediler.

1 TEMMUZ’A KADAR DEĞİL, UYGULANANA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Giresun Kalesi’nde toplanan platform üyeleri, İstanbul Sözleşmesi’nin kırmızı çizgileri olduğunun altını çizerek, “Sözleşme cinsiyete dayalı şiddete maruz kalan herkesin güvencesidir. Bu sözleşmeyi kadınlar büyük mücadeleler sonucunda elde ettiler. İptal tarihi verilen 1 Temmuz’a kadar değil, harfiyen uygulanana kadar mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandılar.

ASLA.VAZGEÇMEYECEĞİZ

Hem hukuki hem de aksiyonel gelişmeleri dikkatle takip ettiklerine de vurgu yapan Giresun Kadın Platformu üyeleri, İstanbul Sözleşmesi’nden asla vazgeçmeyeceklerini ve her alanda savunmaya devam edeceklerini belirttiler.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0