KERİM AKSU KEPÇEYLE İFTAR YEMEĞİ DAĞITTI

HomeGiresunAktüel

KERİM AKSU KEPÇEYLE İFTAR YEMEĞİ DAĞITTI

Giresun Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Ramazan ayı programı çerçevesinde, Tarihi Taşbaşı Parkı’nda iftar yemeği

YOLVERMEZ SOKAKTAN BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ
BELEDİYE AŞEVİ RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SICAK YEMEK ULAŞTIRIYOR
GRÜ’nün Genç Yeşilaycıları pedal bastı

Giresun Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Ramazan ayı programı çerçevesinde, Tarihi Taşbaşı Parkı’nda iftar yemeği verilmeye devam ediliyor.

İftar çadırı uygulamasını kaldıran Belediye Başkanı Kerim Aksu, iftar yapan vatandaşlarla sohbet edip, bir süre yemek dağıtımı yaptı.

Başkan Aksu, çadırlarda iftar yemeği yerine parkta sosyal bir ortamında iftar yemeği organize edildiğini, yağışlı havalarda ise belediye sosyal tesisleri salonunun kullanıldığını söyledi. Belediye iftar yemeğine günlük bin kişinin üzerinde katılım olduğu belirtildi. Belediye iftar yemeği servisinin yaşlı ve engellilere görevliler tarafından yapıldığı, diğer vatandaşların yemeğini kendileri aldığı ifade edildi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0