KEŞAPLI 4 KİŞİLİK AYDIN AİLESİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

HomeGiresunGÜNCEL HABERLER

KEŞAPLI 4 KİŞİLİK AYDIN AİLESİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Cezaevindeki yakınlarını ziyaret için Erzurum’a giden Keşaplı Aydın ailesinin bulunduğu araç, Giresun'a dönüş yolunda  Aşkale ilçesinde kamyon

İKİ AKP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI
Bakan Yumaklı fındık için verdiği sözü tutacak mı?
GİRESUN’UN TURİZM STRATEJİSİ BELİRLENİYOR

Cezaevindeki yakınlarını ziyaret için Erzurum’a giden Keşaplı Aydın ailesinin bulunduğu araç, Giresun’a dönüş yolunda  Aşkale ilçesinde kamyon ile çarpıştı Kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Aileden geriye molada çektirdikleri bu fotoğraf kaldı. 

Alınan bilgiye göre, Yolağzı İlköğretim Okulunda görev yapan öğretmen İbrahim Aydın’ın (54) kullandığı otomobil, karşı yönden gelen hayvan yüklü kamyon ile çarpıştı. Kazada, otomobil sürücü İbrahim Aydın, annesi Ayşe Aydın (72), eşi Gülyeter Aydın (49) ve oğlu Muhammed Aydın (8) olay yerinde hayatını kaybetti, kızı Kevser Aydın Kara (23) ise ağır yaralandı.

Kazada hayatını kaybedenler bugün Keşap’ın Gönüllü köyünde toprağa verilecekler.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0