M. Bahadır Yılmaz’a göre 2025’te Giresun kalkınacakmış

HomeGiresun

M. Bahadır Yılmaz’a göre 2025’te Giresun kalkınacakmış

22 yıllık Ak Parti döneminde Giresun'un işsizlik, göç ve yoksulluk oranları arttı. 15'e yakın katma değer, istihdam yaratan sanayi kuruluşları kapandı

DENİZLERDE AV YASAĞI BAŞLADI
İmamoğlu’ndan Kemal Aydın’a önemli görev
Nazım Elmas: “Bakan’a fındık için 125-140 lira arasında bir talep olduğunu ilettim”

22 yıllık Ak Parti döneminde Giresun’un işsizlik, göç ve yoksulluk oranları arttı. 15’e yakın katma değer, istihdam yaratan sanayi kuruluşları kapandı. Güney Çevre Yolu başta olnak üzere pek çok hizmet beklentileri karşılanmadı. İl hala sağlık, eğitim, yol, su, elektrik, kanalizasyon gibi 60 yıl öncede kalması gereken sorunları konuşuyor. Ana geçim kaynağı fındık fiyatı yerlerde sürünüyor. Üniversitemiz kan kaybediyor. HES’ler, madenler Giresun’da yaşamı tehdit ediyor.

Bu sürecin baş aktörlerinden birisi olan, her dönemde karar mercinde olan şu andaki AKP İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, son yaptığı açıklamada bunları görmezden geldi. 2025 için umut veren  Yılmaz, “Asla şüphemiz yoktur ülkemiz ve Giresun’umuz daha da kalkınacaktır. Toplumsal huzuru, barışı ve refahı hedef alan tüm olumsuzlukları omuz omuza vererek birlikte geride bırakacağız” dedi.

M. Bahadır Yılmaz, ” Yarın dünden daha güçlü olacağız. Sırtımızdaki yükleri atarak, önümüze çıkarılan tüm engelleri aşarak bu ülkeye ve millete hizmet etmeye devam edeceğiz.”dedi.

Yılmaz, siyasi yaşamını ve varlığını Nurettin Canikli’ye borçlu.  Ancak yeni dönemde seçimlerdeki başarısızlığı nedeniyle göreve yeniden getirelemeyeceği söyleniyor.

AKP İl Başkanı Yılmaz birlik görüntüsü vermek için bazı gazetelere ve gazetecilere Erdoğan, milletvekilleri ve parti yöneticileriyle fotoğrafları olan  tam sayfa paralı yılbaşı ilanları vermesiyle de dikkat çekti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0