Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, Devlet Bahçeli’nin çizdiği yoldan ilerlemeye devam ettiklerini ifade etti. Usta
Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, Devlet Bahçeli’nin çizdiği yoldan ilerlemeye devam ettiklerini ifade etti. Usta, 2023’e sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Giresun yine ‘Cumhur İttifakı’na sahip çıkacaktır.” dedi.
Usta, yaptığı yazılı açıklamada, “Bizim vazgeçeceğimizi ve pes edeceğimizi düşleyen kesimler bilsinler ki, bu dava kutlu bir dava. Bu dava ‘Sevdamız millet, gücümüz devlet’ anlayışıyla daha önemli bir hal almıştır. Bu ruhu ve inancı şehrimizdeki il ve ilçe teşkilatlarımızla, ülkücü arkadaşlarımızla birlikte yüceltmeye devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki bizim şehrimiz Cumhur İttifakına sahip çıkacak ve Türkiye’mizin aydınlık yarınlarına katkıda bulunacak.” diye konuştu.
COMMENTS