Aktüel

Namağlup Armelitspor iddialı

Armelitspor’ u namağlup şampiyon yapan Başkan Tosun, iddialı konuştu
“1.AMATÖR’ DE DE HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”
Geçen yıl Giresun Mehmet Aksu Futbol Sezonu’ nda 2.Amatör Küme B Grubu’ ndan namağlup olarak 1.Amatör Küme’ ye çıkarak olağanüstü bir başarıya imza atan Armelitspor yeni sezonun hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil- beyazlı kulübün başarılı Başkanı Levent Tosun,12 takımla oynanacak 1. Amatör Küme’ de de şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek,” Geçen sezonki kadromuzdan iki futbolcumuz Süper Amatör Lige transfer oldu. Buna karşın takımımıza 7 futbolcu takviyesi yaptık.Yönetici arkadaşlarımız Sedat Akdemir, Çetin Öztürk, Aziz Aldemir, Yunus Cantürk ve Yunus Küçük ile birlikte vargücümüzle çalışarak futbolseverlere çok iyi futbol oynayan bir Armelitspor izletmek istiyoruz. Takımımıza sahip çıkan çok vefalı bir taraftar grubumuz var. Geçen yılki şampiyonlukta onların önemli rolü olduğunu söylemem gerek.” dedi.

Açıklamasında, Armelitspor’ u geçen sezon şampiyon yapan Antrenör Mustafa İnce ile yollarının ayrıldığını söyleyen Başkan Tosun,yeni sezon için tecrübeli Antrenör Metin Yılmaz’ la el sıkıştıklarını kaydetti.
Konuşmasında forma satışları konusuna da değinen Başkan Tosun, “Armelitspor’ a gönül veren her meslek gurubundan hemşehrimiz forma alarak imkanları ölçüsünde kulübümüze destek oldular, olmaya da devam ediyorlar.Keşap ağırlıklı iş insanlarımız da bize maddi ve manevi desteklerini hiç esirgemiyorlar. Kulübümüze her türlü desteği veren herkese buradan sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Levent Tosun, talep üzerine Keşap’ ın Kirazlık köyünde gençlere Armelitspor forması hediye ettiklerini ve bundan büyük mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir