Aktüel

Pediatri Sempozyumu Ordu’da yapıldı

İl Sağlık Müdürü Bulut, ‘Pediatri Sempozyumu’ nu değerlendirdi
” HER YÖNÜYLE ŞÖLEN HAVASINDA GEÇTİ”
Katılımın yüksek olduğu Pediatri Sempozyumu Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.
Ordu Üniversitesi, Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, Pediatri Uzmanlık Akademisi, Doğu Pediatri ve Karadeniz Pediatri Derneği’nin ortak organizasyonunda gerçekleştirilen sempozyuma ülke genelinden 154 çocuk hastalıkları uzmanı ve aile hekimi katıldı.Sempozyumun çok olumlu geçtiğini belirten
Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, bölgede bu tür bilimsel etkinliklerin daha da artarak devam etmesi gerektiğini ifade etti.
Büyük bir emek ve fedakarlık ile hazırlanan sempozyumun hem sosyal hem de bilimsel açıdan adeta bir şölen havasında geçtiğini belirten Bulut, “Toplam 154 Pediatrist ve Aile Hekimimizin katıldığı sempozyumumuzu başarıyla tamamladık. Meslektaşlarımızdan çok olumlu geri dönüşler aldık. Ayrıca yeni dostluklar edindiğimiz için çok mutluyuz.
Bu güzel organizasyona öncülük eden PUADER Başkanımız Bumin Dündar ve değerli yönetim kurulu üyelerine, Doğu Pediatri Derneği Başkanı Velat Şen hocama ve değerli yönetim kurulu üyelerine, Karadeniz Pediatri Derneği Başkanı Fazıl Orhan hocama ve yönetim kurulu üyelerine, Ordu Tıp Fakültesi Dekanı değerli Hakan Timur hocamıza, Ordu Pediatri Bilim Dalı Başkanı Emine Ertürk hocama, tüm akademisyen hocalarımıza şahsım, kurumum ve Giresun Üniversitesi Çocuk Kliniğimiz adına çok teşekkür ederiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir