Piraziz Şeyhli Melahat Gülenç öğretmene ağlıyor

HomeAktüel

Piraziz Şeyhli Melahat Gülenç öğretmene ağlıyor

Piraziz bir önemli değerini daha kaybetti. Öğretmen Mustafa Gülenç'in eşi Melahat Gülenç öğretmen de artık yok. Uzun süre öğretmenlik yaptığ

GİRESUN ATATÜRK’ÜNE BAĞLI
GİRESUN CUMHURİYET BAŞSAVCISI DEĞİŞTİ
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN MUAFLAR YENİDEN BELİRLENDİ

Piraziz bir önemli değerini daha kaybetti. Öğretmen Mustafa Gülenç’in eşi Melahat Gülenç öğretmen de artık yok.

Uzun süre öğretmenlik yaptığı Piraziz Şeyhli mahallesinde yaşayan emekli öğretmen Mustafa Gülenç’in eşi emekli öğretmen Melahat Gülenç, İstanbul’da vefat etti. Gülenç bir süre önce tedavi için Acıbadem Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Bulancak ve Piraziz’in tanınmış ailelerinden olan Melahat Gülenç’in ölümü büyük üzüntü yarattı, Sabah saatlerinde vefat eden Gülenç için İstanbul’da yaşayan Giresunlular hastaneye akın etti ve buradan cenazesi tören için Piraziz’e uğurlandı.

Giresun28 Haber Gazetesi olarak Mustafa Gülenç ve çocukları Mügen, Elgin ve Hasan’a başsağlığı, merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: