REKTÖRÜMÜZE BİR GURUR ÖDÜLÜ DAHA

HomeGiresun

REKTÖRÜMÜZE BİR GURUR ÖDÜLÜ DAHA

Azerbaycan’ın en önemli Milli Ödüllerinden biri olan ve Yüksek Danışma Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu

TSO TERÖRE LANET OKUDU
PLAJLAR BÖLGESİNDEKİ PROJE YAZ SEZONUNA BİTECEK
AVUKAT YUSUF UZUN DERELİ İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Azerbaycan’ın en önemli Milli Ödüllerinden biri olan ve Yüksek Danışma Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu verilen Kız Kalesi Milli Ödülü’nün, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar’a verilmesi kararlaştırıldı.

 Ödülle ilgili yapılan açıklamada; “Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin gelişmesindeki üstün hizmetlerinden, Azerbaycan'ın hak sesinin kardeş ülke Türkiye’de duyurulması ve tebliğ edilmesinde ki önemli rolünden, Ermeni yalanına karşı verdiği ilmi mücadeleden ve Türkiye'de eğitimin gelişmesinde gösterdiği hizmetlerinden dolayı, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar "Kız Kalesi" Milli Ödülü'ne layık görülmüştür “denildi.

Ödül ilk olarak 24 Aralık 2006 tarihinde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı  İlham Aliyev’e verilmişti.  

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0