ŞENLİKOĞLU  CUMHURİYETLE YAŞIT TEYZELERİ ZİYARET ETTİ

HomeAktüel

ŞENLİKOĞLU CUMHURİYETLE YAŞIT TEYZELERİ ZİYARET ETTİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhuriyet’in 100. yılında Cumhuriyet ile aynı yaşta olan iki Giresun kadını ziyaret ederek bayramlarını

FINDIK İHRACATININ HIZI YAVAŞ!
Çanakçı’nın HES’leri yargıda (Görüntülü Haber)
SOKAK, CADDE VE PAZARLARA SAYILARAK ALINACAĞIZ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhuriyet’in 100. yılında Cumhuriyet ile aynı yaşta olan iki Giresun kadını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.  

Başkan Şenlikoğlu, eşi Meryem Şenlikoğlu ile birlikte Hacı Hüseyin Mahallesi’nde ikamet eden 100 yaşındaki Gülsüm Akbayrak ile Çaykara Mahallesi’nde ikamet eden 100 yaşındaki Emine Fatsa’yı ziyaret etti.

Gülsüm ve Emine teyze, Başkan Şenlikoğlu’na, “Siz ziyaretinizle birlikte bizleri memnun ettiniz. Allah’ta sizi memnun etsin” diye dua etti.

Başkan Şenlikoğlu ise, “Evlerinizi bize açtığınız için teşekkür ediyorum. Neşeniz hiç eksik olmasın, sağlıklı bir ömür diliyorum. Ellerinizden öpüyorum.” İfadelerini kullandı.

Cumhuriyet’in 100. Yılı anısına gerçekleştirilen program, çektirilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0