TBMM YEMİNLE AÇILDI

HomeGiresun

TBMM YEMİNLE AÇILDI

TBMM’nin 26’ıncı dönemi milletvekillerinin yemin etmesiyle başladı. Yemin töreninde, en yaşlı üye sıfatıyla meclisi

ORDU’NUN ŞEHİTİ VOLKAN DEMİRCİ İÇİN BUGÜN TÖREN VAR
AKP HÜKÜMETİNDEN GİRESUN’A BARINAK YOK
Ana Diliniz Gibi İngilizce Konuşmak İsteyeceksiniz “konusarakogren.com”

TBMM’nin 26’ıncı dönemi milletvekillerinin yemin etmesiyle başladı. Yemin töreninde, en yaşlı üye sıfatıyla meclisi Deniz Baykal yönetti. Törende, Giresun Milletvekilleri Nurettin Canikli, Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ve CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu yemin ederek göreve başladı. Bu dönem Giresun doğumlu olan Hasan Turan İstanbul,  Nihat Öztürk ise Muğla Milletvekili olarak görev yapacak. 

Milletvekilleri 22 Kasım’da Meclis Başkanı’nı seçecek. TBMM Başkanı seçimi turlarının aynı günde tamamlanması planlanıyor. 317 milletvekiline sahip AKP adayının 3. turda seçileceği öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hükümeti kurmak için Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu görevlendirmesinin ardından,28 Kasım’da da yeni hükümet için güven oylaması yapılacak.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0