ULUSAL

Duroğlu’nda Jandarma Asayiş Noktası Hizmete Açıldı

Giresun İli Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Duroğlu Beldesi’nde yeni bir Jandarma Asayiş Noktası törenle hizmete açıldı. Asayiş Noktası, Duroğlu Beldesi ve bağlı birimlerinin asayişinden sorumlu olacak.

16 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilen açılış törenine; Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Başsavcı Vekili Mehmet Fatih Taşyapan, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Özgür Özer, AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Vali Serdengeçti, ” Kulakkaya, Kümbet ve Mavi Göl noktalarından sonra ilimizdeki dördüncü Jandarma Asayiş Noktasını da hizmete almış olduk. Milletimizin huzur ve güvenliği için fedakârca vazife yapacak kahramanlarımıza kazasız, belasız başarılı görevler diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Duroğlu’nda açılan yeni Jandarma Asayiş Noktası ile, bölge halkının güvenlik ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamaya ve huzur ortamının sağlanmasına katkı sunmayı amaçlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir