Giresun

Ali Temür Şenlikoğlu’nu ters köşe yaptı

Giresun Belediyesi’nin parasını ödediği uçak biletiyle Ak Parti faaliyetlerine katıldığı ortaya çıkan kişilerden biri olan milletvekili Ali Temür, bilet bedelini iade etti. Paranın belediye bütçesinden ödendiğini bilmediğini söyleyen Temür, belediye hesabına 5 bin lira havale yaptı ve dekontunu yayımladı.

Ak Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, dekontla birlikte yaptığı açıklamada, “böyle bir olaydan haberim yoktu. ben biletlerin Ak Parti teşkilatı tarafından ödendiğini biliyordum. Giresun Belediyesi’nden alınmasına tevessül etmez, böyle bir olaya müsade etmezdim. Yeni haberim oldu araştırdım üzüldüm. Giresun Belediyesi hesabına ücreti havale yaptım. Arkadaşlarında gerekli ödemeleri yapacağını umuyorum”.

Bu açıklamayla Temür, bilet paralarını belediye bütçesinden ödeyen zamanın başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu, suçlu ve savunmasız duruma düşürdü.

DİĞER UÇUCULAR ÖDEME YAPACAK MI?

Öte yandan Temür’ün ödeme yapmasıyla birlikte gözler yine belediye bütçesinden alınan biletle aynı toplantılara katılan kişilere çevrildi. Milletvekili Nazım Elmas, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Ekrem Civelekoğlu, kadın kolları başkanı Berrin Aydın, Esma Betül Akılmak’ ın da parayı iade etmeleri bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir