Giresun

CHP Şenlikoğlu’na vurdu, Ahmet Şahin’den ses geldi

Ak Partililer yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarına karşı suskun….

CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş’ın önceki dönem belediye başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve parti yöneticilerine ilişkin bazı iddialarda bulunması sonrasında siyasetin gündemi değişti. Ancak Şenlikoğlu ve Ak Parti’den bu konuda bir açıklama yok.
CHP’nin pek çok konudaki iddialarından birisi de; Aytekin Şenlikoğlu, Ak Parti kadın kolları yöneticileri Esma Betül Akılmak, Berrin Aydın, il başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve milletvekilleri Nazım Elmas ile Ali Temür’ün bedeli belediye bütçesinden ödenen uçak biletiyle partinin İstanbul ve Ankara’daki etkinliklerine gitmeleriydi.


Bu kişiler yerine iddialarda adı hiç geçmeyen İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin bir açıklama yaparak CHP’ye hakaretler yağdırdı. Bu toplantılara gitmek için kendi cebinden para ödeyerek bilet aldığını söyleyen Şahin, CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek’i yalancılık, ahlaksızlık ve iftira atmakla suçladı.
Ahmet Şahin açıklamasında “İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir ve ispat etmediği sürece müfteridir. Şahsımla ilgili masrafların Giresun Belediyesince karşılandığını ispat ettiği takdirde, ben görevimi bırakmaya hazırım, ancak ispat edemezse kendisinin istifa edip edemeyeceğini açıklamasını bekliyorum” dedi.
Murat Bektaş’ın belediyeye kendi şirketi üzerinden 3.1 milyon liralık çikolata, hediyelik eşya, temizlik malzemesi, kömür, fındık ve ikramlık sattığını söylediği AKP Merkez İlçe Başkanı Ekrem Civelekoğlu da suskunluğunu koruyanlar arasında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir