ULUSAL

Fuat Köse, kurban pazar ve mezarlıkta vatandaşlarla

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Aksu mevkiine kurulan kurban satış yerini ziyaret etti. Satış yerindeki düzenlemeleri yerinde inceleyen Başkan Köse, vatandaşlar ve hayvan satıcıları ile yakından ilgilenerek talep ve önerilerini dinledi.

Pazar yerinin temizliği, düzeni ve güvenliği ile ilgili olarak yetkililerden bilgi alan Köse, gerekli önlemlerin alınması konusunda talimatlar verdi ve hayvan satıcılarına bol kazançlar diledi.

Başkan Fuat Köse: “Vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini sorunsuz bir şekilde yerine getirmeleri için gerekli çalışmaları yaptık. Bugünkü ziyaretimizde de vatandaşlarımızın ve satıcılarımızın memnuniyetini görünce de oldukça mutlu olduk. Belediye ekiplerimiz bayram süresince kurban satış yerinde denetim ve temizlik çalışmalarına devam edecektir.” dedi.

Belediye Başkanı Fuat Köse bir başka ziyaretini de şehir mezarlığına yaptı. Köse, ziyaretinde, mezarlık alanındaki düzenlemeleri yerinde inceledi ve vatandaşlarla sohbet etti. Mezarlığı ziyaret eden vatandaşların duygusal anlarında onlara destek olan Başkan Köse, aynı zamanda ziyaretçilerin bayramını da kutladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir