Giresun

Gazeteciler Kulakkaya Yaylası Alçakbel’de çadır kamp kurdu

Giresun Gazeteciler Derneği, Kulakkaya yaylasında çadır turizminin gelişmesi ve yaygınlaşmasına destek vermek bu konuda projeler oluşturulmasını sağlamak amacıyla Kulakkaya yaylasında çadır kamp etkinliği düzenledi.

Alçakbel mesire alanında düzenlenen kampın ilk günü gazetecileri ilk ziyaret eden Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Adem Önal’dı. Dernek yöneticileri Namık Baltaoğlu ve İsmet Küçükbayrak tarafından kamp hakkında bilgiler verilen Önal, gazetecilere beldeye düzenledikleri etkinklik ve yapacakları tanıtım nedeniyle teşekkür etti.

BAŞKAN ADEM ÖNAL”ÇADIR KAMPINIZ TEŞVİK EDİCİ”
Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Adem Önal, Alçakbel Kamp Alanı’nda gazetecilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Kulakkaya yaylamızda kamp kurarak hem eğlenen hem de doğal güzelliklerimizi tanıtan gazetecilere teşekkür ediyorum. Çadır kampı için halkımızı teşvik etmeleri de çok değerli” dedi.

Yaylanın doğal güzelliklerini ve turism potansiyelini geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Önal, “Kulakkkaya yaylası her yönüyle farklı bir turizm merkezi olacak” dedi. Başkan Önal, gerçekleştireceği projeleri anlattı.

HABERİN GÖRÜNTÜLERİ

Başkan Önal, daha sonra gazetecilerle birlikte Kulakkaya Yaylası çarşı merkezinde bir tanıtım turu gerçekleştirdi. Tura katılan gazetecilere yörenin turizm çalışmaları hakkında bilgi veren Önal, yeni hizmete giren Yavuzkemal Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde açıklamalar yaptı.

Başkan Adem Önal, etkinliğin sonunda Giresun Gazeteciler Derneği’ne teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin bölge turizmine katkı sağladığını vurguladı.

MİLLETVEKİLİ NAZIM ELMAS: “YAYLA TURİZMİNE DESTEK VERİYORUZ”

Ak Parti Milletvekili Nazım Elmas da Giresun Gazeteciler Derneği’nin kamp alanını ziyaret etti. Gazetecilerin turizm konusunda yönelttiği sorulara cevaplar veren Elmas, gazetecilere yöreyi tanıtma amaçlı kamp nedeniyle teşekkür etti. Elmas, “Kullakkaya ve diğer yaylalarımızda turizm potansiyelinin artması ve geliştirilmesi için yatırımcıları da özendirici çalışmalar yapıyoruz. Belediye başkanımızın burada yaptığı güzel çalışmalar var. Onunla da bu çalışmalarımızı paylaşıyor ve kendisine destek veriyoruz” dedi.

Gazeteciler kamp süresince yörede çeşitli geziler yaptı ve gazetecilikle ilgili mesleki faliyetlerini, deneyim, bilgi, anı ve görgülerini birbirlerine anlatarak zaman geçirdiler.

Giresun Belediye Meclisi üyesi Gazeteci Mustafa Öztürk de kampı ziyaret edenler arasındaydı.

İki gün süren kamp sonunda dernek yöneticileri Namık Baltaoğlu ve İsmet Küçükbayrak kendilerine çadır alanı tahsis eden Alçakbel kamp işletmecisi Sedat Himmetoğlu’na teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir