Giresun

Giresunspor’un araçlarına icra yoluyla el konuldu

Giresunspor’da 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında görev yapan halen Batlamaspor’u çalıştıran Ercan Gezgin, alacağı olduğu gerekçesiyle kulübe ait üç aracı haciz ettirdi Araçlar yediemin emanetine alındı. Giresunspor Yönetim Kurulu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sözde antrenör olarak nitelendirdikleri Gezgin’i, kulübün menfaatlerine zarar vermekle suçladı ve hain ilan etti.

Açıklamada şöyle denildi: “Giresunsporumuzun içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreç, düşürüldüğü borç batağı herkesin malumudur. Bu şartlar altında Giresunumuzu en iyi şekilde temsil etmek için mücadele eden yönetim kurulumuz ve takımımız, maalesef sadece sahadaki rakipleri ile değil saha dışında da tüm olumsuz etkenlerle ve düşmanlarla mücadele etmektedir. Hal böyleyken Ercan Gezgin isimli ‘Giresunspor haini’nin kulübümüze karşı gerçekleştirdiği bu hasmane tutumun takdirini camiamıza ve taraftarımıza bırakıyor, Giresunspor’a gerçekleştirilen bu tür hareketlerin yönetim kurulumuz tarafından dikkatle not edildiğini belirtmek istiyoruz.”

“BATLAMASPOR HAİNDEM YANS OLDU”

Kolluk kuvvetlerinin de kulübe geldiği belirtilen açıklamada ,menfur hadisenin bir an önce çözülmesi adına şahıs ile iletişime geçildiği ifade edilerek şöyle denildi: “Aldığımız cevap ise ‘Alacağımdan bir kuruş bile aşağıya inmem. Yapacak bir şey yok’ olmuştur. Geçtiğimiz günlerde görülmeye başlanan Giresunspor davasında aynı zamanda ‘sanık’ sıfatı ile yargılanan bu şahıs, kendine yakışanı yaparak Giresunspor’a manevi olarak zarar verme yolunu seçmiştir.” 

Yazılı açıklamada ayrıca, “Öte yandan şahsın şu an görev yaptığı Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Batlamaspor yönetimine durum iletilmiş, daha önce yıllarca ekmek yediği Giresunspor Kulübü’nün önünde tüm ısrar, uyarı ve uzlaşı tekliflerine rağmen saatlerce kolluk kuvvetlerini tutmak ve araçlarını bağlatmak suretiyle zarar veren sözde antrenörün kulüplerinin herhangi bir kademesinde görev almasının dahi sakıncalı olduğu, bugün yaşanan hadisenin gelecekte kendi başlarına da gelebileceği anlatılmış ancak Batlamaspor yönetimi böyle bir ‘haine’ para kazandırmaya devam etme yolunu tercih ederek bu Giresunspor haininden yana tavır almıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir