Giresun

Necmi Sıbıç ve heyeti Özgür Özel’i Bulancak’a davet etti

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, bir heyetle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Özel’i Bulancak’a davet eden Sıbıç, “En kısa zamanda geleceğim” cevabı aldı. Eşi Talipli köyünden olan Özgür Özel, seçim kampanyası sırasında Giresun mitinginde CHP’nin Bulancak Belediyesi seçimlerini kazanması halinde ilçeye teşekkür ziyareti yapacağını söylemişti.
FINDIK SEPETİYLE DAVET

Başkan Necmi Sıbıç, görüşme sırasında Genel Başkan Özel’e fındık sepeti hediye ederek, ilçenin güzelliklerini ve projelerini anlattı. Özel, Bulancak Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini belirtti.
Başkan Sıbıç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Özgür Özel’i ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. İlçemizin gelişimi ve kalkınması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette Başkan Sıbıç’a, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Piraziz İlçe Başkanı Serpil Görgülüoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Ayşegül Erdoğan ve Reşat Nuri Özdemir, önceki dönem İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu ve Belediye-İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe eşlik etti.
Heyet CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş tarafından da ağırlandı. Sıbıç Gezmiş’le ilçenin sorunlarını paylaştıklarını belirterek teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir