Giresun

Sinan Kitapçı toprağa verildi

Önceki gün yayla dönüşü bulunduğu araç içinde kalp krizi geçirdikten sonra Dereli Devlet Hastanesi’nde vefat eden CHP önceki dönem il il başkanı Sinan Kitapçı, düzenlenen törenlerin ardından toprağa verildi.

Kitapçı için ilk tören yöneticiliğini yaptığı Kitapçı Otel’in önünde yapıldı. Burada Sinan Kitapçı’nın ailesi, çocukları, Selim, Fatih ve Asaf Kitapçı ile aile bireyleri kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Helallik alınmasının ardından CHP binası önüne getirilen cenaze için bir tören de burada yapıldı. İl Başkanı Gökhan Özyürek yaptığı konuşmada Kitapçı’nın partileri için önemli birisi olduğunu ve kaybından dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyledi.


CHP’lilerin yoğun katılım gösterdiği törenin arından cenaze Hacımiktat camisi avlusuna getirildi ve burada aile taziyeleri kabul etti.

Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazına Kitapçı ailesinin yanı sıra; eski bakan Burhan Kara, milletvekilleri Seyit Torun, Ali Temur, Nazım Elmas, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, önceki dönem milletvekilleri Eşref Karaibrahim, Rüştü Kurt, Mustafa Çakır, Gülizar Emecen, Necati Tığlı, ADD Genel Merkez Saymanı Basri Gürsoy, eski yeni, CHP il,ilçe yöneticilerii meclis üyeleri, bazı siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

Namazın ardından Sinan Kitapçı Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir