Aktüel

SPORMARKET AÇILDI

Giresunspor eski futbolcu ve süper ligdeyken altyapı koordinatörü Ali Küçükbayrak ile Giresunspor’ un eski yöneticilerinden Sinan Ergin, spor mağazası açtı.

‘Spora dair her şey’ sloganıya hizmet verecek olan SPORMARKET isimli mağazada yerli ve yabancı pek çok marka ürünün satışı yapılacak.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, mağazanın açılışında yaptığı konuşmada Ali Küçükbayrak ve Sinan Ergin’in Giresun sporuna önemli katkıları olduğunu belirterek, kendileriyle olan anılarını anlattı.

KÖSE: ALİ KÜÇÜKBAYRAK GİRESUN SPORUNA HİZMETE BU MAĞAZA İLE DEVAM EDECEK…

Köse,  “bu iki arkadaş pek çok işte başarılı oldular. Şimdi de bu mağaza ile spor camiasından kopmuyorlar ve hizmetlerine devam ediyorlar. Şehrin ihtiyacı olan şirin bir mağaza açtılar. Kendilerine hayırlı, bol berekeketli kazançlar diliyorum. İnşallah kazançlarıyla kendilerine, ailelerine, etraflarına ve şehre katkıları çok olur. Biz hepimiz bu şehrin işçsiyiz. Bozuk düzende doğru çark olmaz. Biz hepimiz doğru dişliyiz. Giresun için çalışıyoruz” dedi.

SPORMARKET’in açılışına Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin yanı sıra, Belediye Meclis Üyesi Ayça Ayhan Kozluca, Giresun Belediyesi eski başkan yardımcısı Osman Öden, Giresunspor eski Başkanı Sacit Ali Eren, bazı kamu  kurum-kuruluş temsilcileri ve STK yöneticileri,  spor, siyaset ve iş  camiasından çok sayıda isim ile davetliler katıldı.

İddialı biçimde sektöre giren SPORMARKET, Hacısiyam Mahallesi İnönü caddesi Uğur Okulları’nın yanında hizmet verecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir